Spant7 inspireert. Eerste evenement een succes!

  • Geplaatst op 30 januari 2018
foto5_spant7inspiteert(small)

Ondernemers van Spant7 trokken afgelopen zaterdag zo’n 150 bezoekers naar hun eerste evenement, wat in het teken stond van hout. Bezoekers lieten zich inspireren door onder meer houtsnijwerk Maori art, demonstraties houtkloven en Zweedse fakkels XL. Ook waren er verschillende stands met accessoires en adviseurs aanwezig voor meubels op maat.

Van 12.00 tot 18.00uur was het feest aan de Burgemeester Crommelinlaan in Diepenveen. Daar bevindt zich de showroom van Spant7, die nu als feestlocatie gebruikt werd. Ballonnen waren aanwezig en mensen werden met warme chocomel ontvangen. Buiten werd de glühwein warm gehouden.

Bezoekers die binnenkwamen liepen gelijk tegen het gedetailleerde houtsnijwerk van Wally’s Maori Art aan en konden de showroom van Spant7 bekijken.

Er waren veel bezoekers die eigen houten bordjes met teksten lieten maken bij Meike Montizaan en benieuwd waren naar de sieraden Snoets Workshops. Arnhout Houtverwerking stal buiten de show met zijn houtkloofmachine en de Zweedse fakkels XL gaven extra sfeer op de koude zaterdagmiddag. Kortom, een geslaagd eerste evenement.

      

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar top