Spannend, 15 maart verloting bouwkavels Eikendal- Zuid fase 2!

  • Geplaatst op 15 maart 2018
eikendal 1

Deze wijk Eikendal- Zuid fase 2 wordt aardgasloos aangelegd en opdrachtgevers worden aangemoedigd om een Beng (bijna energieneutrale) woning te bouwen. Een bijdrage van de gemeente moet dat duurzaam bouwen stimuleren.

De kavels variëren in grootte van 600-800m2 en zijn geschikt voor een twee-onder-een kapper of een vrijstaande woning. Er zijn twee inloopavonden gehouden en de inschrijving voor de kavels is inmiddels gesloten. De toewijzing geschiedt door loting. Deze loting wordt vandaag, op 15 maart, gehouden.

Inmiddels is de aanleg van de infrastructuur al wel begonnen en wachten de gegadigden in spanning af of zij door loting een kavel krijgen toegewezen. Dan pas kan de gelukkige aan de slag met architect en bouwbedrijf om zijn of haar droomhuis te realiseren. Naar verwachting kunnen eind 2018 de eerste woningen worden betrokken. Maar hopelijk kan bij veel mensen vandaag de vlag al uit!

 

 

 

 

Foto’s: Harry Vos

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven