Schrijverscafé bij Deventer Huisgenoten

  • Geplaatst op 20 juni 2024
huisgenoten (1)

 

Deventer Huisgenoten organiseert op zondag 7 juli weer een Schrijverscafé in de ontmoetingsruimte van Thomas Wildey aan de J.P. Thijsseweg 100 in Deventer. Schrijvers kunnen een zelfgeschreven verhaal voordragen aan de overige deelnemers en bezoekers. Dit doen zij aan de hand van een eerder gekregen schrijfopdracht. Caro Pieck, schrijvend lid van Deventer Huisgenoten, opent dit Schrijverscafé met een voordracht.

De schrijvers kregen de vorige keer een schrijfopdracht mee: ‘NIET LATER, MAAR NU’. We hopen hierover zoveel mogelijk verhalen te horen, maar ook eigen geschreven verhalen, gedichten of andere mooie teksten zijn welkom om voor te dragen.  Er geldt slechts 1 regel: de teksten mogen maximaal 1 A4 lang zijn (ongeveer 400 woorden).

Het Schrijverscafé is om de twee maanden op zondagmiddag (tijdens ons zondagmiddagcafé). Tijd: van 14.00 tot 16.00 uur.

Deelname is gratis, maar uiteraard zijn we blij met een vrije  gift. Daarvoor staat ons symbolische houten huisje van de huisgenoten klaar. Een consumptie kost 1 euro. Wij zorgen voor een hapje en voor de entourage.

Graag aanmelden voor deelname of bezoek aan het Schrijverscafé via info@deventerhuisgenoten.nl. Geef daarbij s.v.p. aan of u een verhaal wilt voordragen. Ook als u alleen wilt luisteren naar de schrijvers en hun verhalen, bent u van harte welkom.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven