Samen fietsen voor het goede doel!

  • Geplaatst op 28 maart 2019
Schermafbeelding 2019-03-28 om 10.24.29

Er komt een moment dat je het niet meer kunt: fietsen. En wat is er dan mooier om gefietst te worden? Dat kan met het project “Fiets alle Jaren”: vrijwilligers fietsen jou dan rond in een echte riksja. Zo kun je dan toch nog genieten van lekker buiten zijn van die zoele wind door je haren.

Om dat ook in Deventer mogelijk te maken organiseert Rotary Club Deventer Noord op zondag 19 mei een prachtige fietstocht door ons gastvrije Salland. Een tocht vol verrassingen: van lekkere versnaperingen tot concerten. En de route voert ons over 35 kilometer langs de mooiste plekjes in Salland. Meer informatie is te vinden op www.Deventerfietsclassic.nl.

Quiz en prijzen

Tijdens deze eerste Deventer Fiets Classic kun je meedoen aan een quiz met vragen over wat je langs de route kunt zien. Je kunt met die quiz mooie prijzen winnen. Zo heeft fietsspecialist Profile Riesewijk een prachtige fiets ter beschikking gesteld voor de winnaar!

Rotary verwacht maximaal 400 deelnemers aan de tocht. Je kunt starten tussen 12.00 en 13.00 uur vanuit twee locaties: het Kulturhus in Diepenveen of de parkeerplaats bij de sportvelden Keizerslanden aan de Keizer Karellaan. De deelnemers rijden de route in twee tegengestelde richtingen, zodat niet iedereen achter elkaar aan fietst. De tocht eindigt bij Theehuis ‘Bij van Bruggen’ aan de Wechelerweg. Van Bruggen biedt iedereen een drankje aan en ook daar is muziek en een uitgebreid randprogramma!

Aanmelden

Aanmelden voor deze prachtige fietstocht kan via de website www.deventerfietsclassic.nl. De kosten voor deelname bedragen nog geen Euro per kilometer. De opbrengsten gaan geheel naar het goede doel: de aanschaf van een Riksja voor het project ‘Fietsen alle Jaren’. Dat is mede mogelijk gemaakt dankzij de genereuze bijdragen van onder meer de sponsoren Profile Riesewijk , Theehuis Bij van Bruggen, en Recreatiebedrijf de Maathoeve !

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven