Samen bouwen aan de Dorpsplein Diepenveen App: Geef je input en blijf betrokken!

turned on gold iphone 6

Als Dorpsplein Diepenveen zijn we momenteel druk bezig met het ontwikkelen van een app voor ons dorp. Deze app zal een breed scala aan functionaliteiten van de website bevatten en zal informatie van en over ons dorp presenteren. Het doel is om mensen te informeren en de betrokkenheid en zichtbaarheid bij Diepenveense initiatieven te bevorderen.

Vele verenigingen en organisatie vormen een onderdeel van onze website, daarom willen we deze verenigingen en organisaties de kans geven om mee te denken en/of praten over dit project. We willen graag samen optrekken en luisteren naar de behoeften en wensen van alle belanghebbenden, waaronder de verschillende verenigingen/organisaties in ons dorp. Door samen te werken kunnen we ervoor zorgen dat de inhoud zo goed mogelijk aansluit bij iedereen zijn wensen en kijken hoe we deze kunnen integreren binnen de technische functionaliteiten van de app.

Ben jij betrokken bij een vereniging of organisatie? Vul dan dit Google Form in. Het invullen kost maximaal 5 minuten van je tijd en is mogelijk tot uiterlijk 5 april 2024.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven