‘Salland Boert en Eet Bewust’ organiseert ‘Kuiertocht’ door bossen, weilanden en over boerenerven

  • Geplaatst op 8 januari 2020
Flyer

AVERLO – Op zondag 2 februari as. organiseert Salland Boert en Eet Bewust een wandeltocht van circa 6,5 km in de omgeving van Averlo. De route, veelal buiten de gebaande paden, brengt je naar bijzondere plekjes die doorgaans niet opengesteld zijn voor publiek.

Zo ook over het terrein van Klooster Nieuw Sion. Twee melkveebedrijven vormen een rustpunt op de route, waar je een warme consumptie en een kom snert krijgt. Kinderen krijgen een knapzak mee. Deelname € 5 p.p. inclusief consumpties. Wandel je mee? De start is tussen 11.00 en 12.00 uur bij Loonbedrijf J.W.D. Markvoort, Hunneweg 2 Schalkhaar. Meer informatie: www.sallandboerteneetbewust.nl/activiteit/winterwandeling. De route is niet geschikt voor rollators, buggy’s, etc. en honden zijn niet toegestaan. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld, dit kan via sbeeb7@gmail.com.

Wat is ‘Salland Boert en Eet Bewust’?
Het doel van ‘Salland Boert en Eet Bewust’ is om voedselproducenten en -consumenten dichter bij elkaar te brengen. Boeren en tuinders doen werk waar de hele Nederlandse samenleving trots op mag zijn. Zij doen dit met passie en produceren het voedsel op verantwoorde wijze en werken hard aan de ontwikkeling van hun bedrijf. Alle bij ‘Salland Boert en Eet Bewust’ aangesloten agrarische bedrijven stellen op verschillende manieren hun bedrijven open om transparantie te geven over hun sector en willen graag in dialoog met de samenleving.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven