Proef!Wijnwinkel in Diepenveen viert 5-jarig bestaan!

  • Geplaatst op 28 oktober 2018
Prowein 2018 Gallino

Op zondag 4 november (van 14.00-18.00 uur) organiseert Proef!Wijnwinkel een bijzondere wijnproeverij ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan. De proeverij wordt gehouden bij Theehuis ‘Bijvan Bruggen’ aan de Wechelerweg 52 in Diepenveen.U bent van harte welkom, neem gerust uw wijnvrienden mee. Aanmelden kan per e-mail naar info@proefdiepenveen.nl of op 06-22933770. De toegang is gratis.

Een tweetal wijnboeren uit Italië (Piemonte) en Nederland (Gelders Laren!) is bij de wijnproeverij aanwezig om hun verhaal te vertellen, natuurlijk met hun wijnen. Er staan daarnaast heel wat heerlijke wijnen open, met bijpassende hapjes en houtoven gebakken pizza’s van I Vicini. Een middag om niet te missen als u van wijn houdt!

Over Proef!Wijnwinkel
Vijf jaar geleden is Proef!Wijnwinkel van start gegaan in Diepenveen. De toenmalige burgemeester Heidema verrichtte de officiële opening van de winkel, die werd gecombineerd met de flexwerkplekken van ‘De Zaak Diepenveen’. In de loop van de tijd groeide de wijnwinkel flink door, waardoor uiteindelijk het hele pand tot wijnwinkel werd. Sinds een jaar worden er naast wijn ook gedistilleerde dranken verkocht. Bert Nollen, eigenaar van Proef!Wijnwinkel, verklaart het succes vooral uit de persoonlijke benadering van zijn klanten en een actieve marktbenadering. Zo geeft hij zeer regelmatig wijncursussen waar veel belangstelling voor is. In de winkel zijn inmiddels zo’n 500 wijnen – waaronder heel wat zelf geïmporteerde wijnen – te vinden, met recht ‘Wijnen met een Verhaal’.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven