Presser Cup 2021 zorgt voor voetbalplezier VV Diepenveen jeugd

  • Geplaatst op 17 januari 2021
ErS0tWXW4AAAvGF

De coronacrisis zorgt er al bijna een jaar voor dat er nauwelijks competitievoetbal gespeeld kan worden. Ook in januari 2021 zal er geen competitievoetbal plaatsvinden. Ook kan het Boerenkooltoernooi niet doorgaan omdat het een activiteit in de zaal is. Dit was het signaal voor VV Diepenveen om een andere activiteit te organiseren. De Presser Cup 2021.

Nieuw voetbaltoernooi
De Presser Cup is een onderling voetbaltoernooi op de velden van VV Diepenveen. In vier verschillende categorieën spelen alle jeugdspelers tot en met 17 jaar onderling op drie zaterdagen tegen elkaar. De O8 jeugd, de O9-1, O9-2, O10-1 en O10-2 ontmoeten elkaar. De O11-1, O11-2 en O13-2, O13-3 strijden met elkaar om de punten. De O13-1, O14-1, O15-1 en O15-2 spelen een eigen competitie en ook voor de O17-1,O17-2, O17-3 en 1e jaars O19 is een eigen competitie opgezet.

Sponsor Taco Presser
Taco Presser van administratiekantoor Presser vind dit een prachtig initiatief dat hij als sponsor van de vereniging graag wil ondersteunen. Mede door Taco is het mogelijk dat de winnende teams op zaterdag een prijs verdienen en er voor alle kinderen drinken, gezonde snack of een snoepje is. Op de laatste zaterdag (23 januari) krijgen ook alle individuele winnaars een mooie prijs.

Wie wint na drie zaterdagen spelen?
Want dit is het speciale aan de Presser Cup. Op iedere zaterdag kun je als team het toernooi winnen. Maar je neemt alle punten mee naar de volgende zaterdagen. En daarbij tellen het aantal doelpunten ook mee. Op de laatste speeldag zal het spannend worden. Wie wordt individueel Presser Cup kampioen 2021? Over een week, weten wij het.

Tekst en beeld: Patrick Kieftenbelt

 

 

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar boven