Ploegwedstrijden Diepenveen 2018

  • Geplaatst op 2 oktober 2018
IMG_5958

Op zondag 7 oktober houdt PJO-Diepenveen weer de jaarlijkse ploegwedstrijden in Diepenveen. Ruim 50 deelnemers strijden met hun trekker en ploeg in vijf verschillende categorieën: Standaard- en Wedstrijd wentelploegen, Oldtimers-rondgaand, Oldtimers-heen-en-weergaand en 2-wielige trekkers. 

Binnen de tijdslimiet dienen de veldjes van circa 0,2 hectare zo netjes mogelijk geploegd te worden. Een jury beoordeeld het ploegwerk aan twee zijden van het veld op 13 verschillende onderdelen zoals rechtheid, vlakheid en in- uitzetten.

De wedstrijd vindt, net als de afgelopen jaren, plaats aan de Bockhorsterstraat en Hengforderweg in Olst (nabij landgoed de Haere). Er is muziek aanwezig en gelegenheid voor een hapje en drankje in de tent.

Om 10:00 uur begint de dag met een parade. Alle tractoren staan netjes naast elkaar opgesteld. Van daaruit zullen ze in een lange stoet naar hun wedstrijdveldje rijden. Om 11.00 uur wordt er gestart met de beginvoren. Er wordt tot ongeveer 15.00 uur geploegd, waarna om 16.30 uur de prijsuitreiking is.
Datum: 7 oktober 2018
Aanvang: 10.00uur 
Prijsuitreiking: 16.30uur

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar top