Overijssel viert vrijheid: de vlag mag uit op 11 april

  • Geplaatst op 6 april 2020
0ed2ec18-5147-41bc-8f88-3cbdce58c77e x

Het coronavirus vraagt veel van ons land. Op het moment dat we stilstaan bij het feit dat we 75 jaar in vrijheid leven, zijn we juist in onze vrijheid beperkt. Tegelijkertijd zien we saamhorigheid, mensen letten op elkaar en iedereen die op dit moment zijn nek uit kan steken, helpt mee. Samen staan we sterk en dat is waar vrijheid om draait. Vrijwel alle evenementen in Overijssel zijn afgelast, toch kunnen we stilstaan bij 75 jaar vrijheid. Daarom doen wij een oproep:

Hang op jouw lokale bevrijdingsdag de vlag uit!
In Diepenveen is dat op zaterdag 11 april.

Maak je een foto? Deel je foto met jouw vrijheidswens op Instagram of Twitter met #overijsselviertvrijheid. Zo vieren we samen, maar op afstand de vrijheid. Onder alle inzenders verloot RTV Oost elke dag toegangskaarten voor het Memory Vrijheidsmuseum in Nijverdal. De mooiste selfie met vrijheidswens wint een rondvlucht boven Overijssel, zodat je het ultieme gevoel van vrijheid kunt ervaren.

Meer info op de website www.overijsselviertvrijheid.nl

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven