Orkest Sempre Crescendo in Diepenveen zoekt een drummer

  • Geplaatst op 14 juni 2024
HighFive! 12

Het orkest van Muziekvereniging Sempre Crescendo in Diepenveen is op zoek naar een drummer.

Het orkest bestaat uit ca.25 leden van verschillende leeftijden en speelt een gevarieerd, eigentijds repertoire. In 2023 bestond Sempre Crescendo 100 jaar en al die tijd stond en staat nog steeds met plezier muziek maken voorop. Tijdens de repetities wordt in een ontspannen sfeer goed gerepeteerd, met de motivatie om toe te werken naar optredens waar ons publiek en de muzikanten met plezier op terug kunnen kijken.

De vereniging is aanwezig bij tal van activiteiten in Diepenveen en Deventer, zoals optredens tijdens Koningsdag en Dodenherdenking. Daarnaast zijn er diverse concerten, waaronder het jaarlijkse najaarsconcert. We werken graag samen met collega-orkesten en koren tijdens gezamenlijke concerten, uitwisselingen en muzikale projecten.

Het orkest repeteert op maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur in het Kulturhus in Diepenveen.

Heb je interesse en ben jij die enthousiaste en ervaren drummer die ons in de maat gaat houden? Kom dan gerust op een maandagavond mét je drumstokken naar de repetitie. Wij zorgen voor het drumstel en de muziek en jij bent van harte welkom om te komen kijken, luisteren en/of meespelen.

Neem voor meer informatie of een bericht wanneer je wilt komen contact op met Sandra den Boer via secretaris@semprecrescendo-diepenveen.nl

We kijken uit naar een enthousiaste drummer, want wat is een orkest nu zonder drummer?
Meer informatie: www.semprecrescendo-diepenveen.nl

Fotograaf: Pieter Leeflang

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven