Oranje Comité Diepenveen: samen kleuren we Diepenveen Oranje!

  • Geplaatst op 20 april 2021
koningsdag

Versieren jullie je tuin het mooist van heel Diepenveen? Samen kleuren we Diepenveen Oranje! Wij hebben al gekrijt op de straten en wij hebben nog wat ideeën klaar staan…  Wat zijn jullie van plan om Diepenveen Oranje te laten kleuren? Versier je tuin tijdens Koningsdag in een fleurig oranje thema met bijvoorbeeld slingers, ballonnen en verlichting. Wat hebben jullie nog aan oranje versiering in huis?

Om je een beetje op weg te helpen, krijg je van het Oranje Comité Diepenveen alvast een 10 meter lange oranje vlaggenlijn cadeau! Vanaf komende woensdag, 21 april, kun je een gratis vlaggenlijn (één per huishouden!) ophalen bij de service-balie van Albert Heijn Middeldorp. Wij zijn erg benieuwd wat jullie er van maken.

Oranje Comité Diepenveen beloont de drie mooist versierde tuinen met een leuke prijs! Wil je kans te maken op een prijs, stuur ons dan een foto van jullie oranje versierde tuin. Hoe je dat doet, komt op Koningsdag op oranjecomitediepenveen.nl te staan. Je mag de foto’s daarnaast natuurlijk ook delen op sociale media, graag zelfs. Zet je er #diepenveenoranje bij, dan kunnen anderen de foto’s ook vinden. Wie weet komt er wel een drone langs om een opname te maken!

Na Koningsdag kunnen de vlaggen naar zolder en dan lezen jullie op onze site én op de website van Dorpsplein Diepenveen wie er gewonnen heeft. Veel versierplezier!

Oranje Comité Diepenveen

Voor de laatste nieuwtjes zijn we ook te vinden op facebook, twitter en instagram!

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar boven
Diepenveen

GRATIS
BEKIJK