Oproep van Albert Heijn Middeldorp: doe je boodschappen veilig en sociaal

  • Geplaatst op 22 maart 2020
Schermafbeelding 2020-03-22 om 17.24.29

Beste klanten,

Zoals u heeft kunnen merken zijn er veel winkels aan het sluiten i.v.m. het Corona virus. Wij als supermarkt zullen te allen tijden open blijven. Maar dit heeft tot gevolg dat de druk op onze supermarkt nog groter gaat worden.
Ons team van 100 medewerkers doet er iedere dag alles aan om dit in goede banen te leiden. Van caissières, brood/AGF medewerkers tot vulploeg medewerkers. Maar u kunt ons helpen…….

Wij willen u dan ook, met pijn in ons hart, vragen om uw bezoek aan onze winkel niet meer te zien als een sociaal (gezins) uitje om gezellig boodschappen te doen.

We verzoeken u dan ook om zoveel mogelijk “ALLEEN” te komen. Laat uw gezinsleden thuis als dat kan! U voorkomt hiermee dat het onnodig druk is in onze winkel. Dit is niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook zeker m.b.t. de veiligheid van ons eigen personeel. Zoals u kunt zien op de foto hebben we schotten bij de kassa’s geplaatst. Bij de ingang hangt aan een pilaar een desinfectie pomp voor u klaar.

We hopen dat deze crisis snel zal eindigen en we doen er alles aan om u elke dag te voorzien van uw noodzakelijke boodschappen.

Let goed op uw zelf en op uw medemens.

Albert Heijn Middeldorp Diepenveen

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven