Oproep 4D-makelaars van Stimuland

  • Geplaatst op 3 december 2020
Drukwerk

Heb je goede ideeën om je buurt of omgeving mooier, socialer of groener te maken maar weet je niet goed wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met de 4D-makelaar in jouw regio. Het eerstvolgende online spreekuur is op 10 december van 9.00 tot 14.00 uur.

Nieuwe subsidie ‘gezonde leefomgeving’: 
De provincie Overijssel heeft een subsidiemogelijkheid geopend. Deze regelingstaat in het teken van corona en is bedoeld om je leefomgeving gezond te houden.

Voorbeelden van initiatieven zijn het ontwikkelen van ontmoetingsplekken die aansluiten op de 1,5 meter samenleving, het gezamenlijk inrichten van openbare ruimte of het organiseren van lokale maatschappelijke, culturele of sport activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan locatietheater, het bereiken van nieuwe doelgroepen voor lokale sportverenigingen of projecten die eenzaamheid voorkomen.

Samen met het team Sociale Kwaliteit van de provincie Overijssel organiseren de 4D-makelaars elke tweede donderdag van de maand een spreekuur. Kom maar op met je mooie ideeën en meld je aan!

E: info@stimuland.nl  T: 0529 – 47 81 80
Eerst meer informatie? Kijk eens op https://www.stimuland.nl/4d/
Of bekijk deze oproepvan 4D-makelaar Juliëtte Huis in ’t Veld

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven