OPRICHTERS VERLATEN HET JONGERENKLOOSTER

  • Geplaatst op 17 februari 2019
jongerenklooster

De initiatiefnemers van het Jongerenklooster in Diepenveen, Ben en Ineke Lamoree, zijn opgestapt vanwege een „conflict over de koers”. Dat meldde het Nederlands Dagblad donderdag op basis van een nieuwsbrief van de organisatie.

Het echtpaar Lamoree zorgde ervoor dat het jongerenklooster in september vorig jaar werd opgericht in klooster Nieuw Sion te Diepenveen, een dorp nabij Deventer. De initiatiefnemers begeleidden samen met andere teamleden jongeren die in het klooster verblijven. Daarnaast was Ben Lamoree voorzitter van het bestuur van de Stichting Jongerenklooster. De overige bestuursleden nemen zijn taken nu waar.

Het jongerenklooster biedt plaats aan maximaal vijftien jongeren, tussen de twintig en dertig jaar oud. Een verblijf kan tussen de twee en twaalf maanden duren. In september woonden er vijf jongeren in het klooster, momenteel is dat aantal gegroeid tot negen.

Bron: Reformatorisch Dagblad

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven