Open repetitie Wereldkoor Diepenveen

  • Geplaatst op 26 augustus 2019
IMG_5516

De eerste week van september beginnen de repetities weer en er is nog plek voor enkele nieuwe koorleden.

Het Wereldkoor Diepenveen bestaat uit 45 enthousiaste zangers, mannen en vrouwen. Al ruim drieënhalf jaar wordt er elke maandagavond gerepeteerd van 20.00 tot 21.30 uur het Kulturhus te Diepenveen. Op maandag 2 september is er een open repetitie voor geïnteresseerden. Er is nog plek voor bassen en tenoren.

Het Wereldkoor Diepenveen zingt wereldliederen van over de hele wereld. Dit levert een gevarieerd repertoire op: swingend, melancholisch, vrolijk. De liederen zijn geschikt voor geoefende en beginnende koorzangers. Gezelligheid en geconcentreerd oefenen gaan hand in hand. En als na een aantal repetities het lied ‘op zijn plek valt’ en er geschaafd kan gaan worden aan de kwaliteit van de klank, dan valt er veel te genieten.

Het koor heeft al meerdere keren opgetreden in Diepenveen en Deventer, van de Korendag in het Worpplantsoen, tot optredens tijdens het midzomerfeest in Diepenveen en kerst in het prachtige Diepenveense kerkje. Vorig jaar heeft het koor een hele mooie middag beleefd tijdens de Korendag in Olst waar alle drie de koren van dirigente Ruurdtje van den Berg samen zongen en voor elkaar optraden. De samenzang met zo’n 80 zangers was zo indrukwekkend dat unaniem besloten is deze korendag elk jaar te laten plaatsvinden.

Voor meer info of aanmelding voor de open repetities:

https://www.wereldkoordiepenveen.nl/,

koordiepenveen@gmail.com of 0570-595164

 

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven