Op Koningsdag wederom de grootste braderie van Salland in Diepenveen

Afbeelding braderie1

Op Koningsdag 2018 wordt in Diepenveen wederom de traditionele Oranjebraderie georganiseerd. De belangstelling voor een kraam op de braderie lijkt elk jaar groter te worden: alle beschikbare kramen zijn inmiddels verhuurd.

Ook dit jaar is weer gezorgd voor een gevarieerd aanbod, waardoor er voor groot en klein wat te vinden is. Naast het aanbod van allerlei kraampjes en goederen zijn er gezellige terrassen ingericht waarop ‘live’ muziek te horen is. Op het Oranjeplein bij het Kulturhus staat net als de afgelopen jaren de Diepenveense muziekkoepel opgesteld. Vanaf dit podium worden de hele dag door verschillende optredens verzorgd

Voor de kinderen van de Diepenveense basisscholen is, op de parkeerplaats naast Albert Heijn, ruimte gereserveerd voor een kleedjesmarkt.

Circulus en Cambio werken actief aan afvalscheiding op Koningsdag
Er wordt dit jaar extra aandacht besteed aan het milieu. In samenwerking met Circulus en Cambio wordt er actief gewerkt aan afvalscheiding. De standhouders en schoolkinderen krijgen zogenaamde ‘BEST’ tassen uitgereikt (Boeken, Electronica, Speelgoed Textiel) waarin ze hun onverkochte spullen aan het einde van de braderie kunnen inleveren bij verzamelpunten van Cambio. Medewerkers van Cambio scheiden bruikbare- en niet bruikbare goederen. Bruikbare goederen worden via kringloopwinkels weer te koop aangeboden.

Volg Koningsdag op DorpspleinDiepenveen.nl 
Volgende week besteedt Dorpsplein Diepenveen volop aandacht aan de Oranjebraderie. Zo vindt u vanaf maandag onder meer het uitgebreide programma van alle optredens en activiteiten op Koningsdag, hebben we een leuk interview met de Braderiecommissie en houden we u op Koningsdag zelf op de hoogte van de activiteiten.

Wilt u het programma per e-mail ontvangen? Laat dan uw e-mailadres achter op deze pagina.

Uw e-mailadres wordt NIET voor andere doeleinden gebruikt, anders dan het toesturen van het programma voor Koningsdag 2018.

 

 

 

Foto’s Harry Mulder

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven