Ondernemersavond in Diepenveen

  • Geplaatst op 10 maart 2019
Carlo_Verhaar-5 bewerkt

De Ondernemersvereniging Diepenveen (OVD), de gemeente Deventer en het MKB Deventer organiseren een ondernemersavond voor alle ondernemers uit Diepenveen op donderdagavond 14 maart 2019 in het Hof van Salland te Diepenveen.

De doelen van deze avond zijn het uitwisselen van informatie en ideeën en contacten leggen en onderhouden tussen de gemeente Deventer, OVD, MKB en ondernemers onderling.

Programma 14 maart 2019

19.30 uur         Inloop met koffie

20.00 uur         Opening door Hans Tiebot voorzitter OVD

20.10 uur         Toelichting van het online netwerk en Zelfstandigen Platform ZP-Deventer door Marco Kok MKB Deventer

20.20 uur         Wethouder Carlo Verhaar namens gemeente Deventer en presentatie
Omgevingsvisie Deventer door Marijn Calkhoven en Paul Koetsier

20.50 uur         Korte pauze

21.00 uur         Spreker Egbert Jan van Bel over zijn boek Klote Klanten 3.0

 

Daarna is er gelegenheid tot netwerken. Van de gemeente Deventer zijn wethouder Carlo Verhaar, de wijkmanager Johannes Vermeulen en de accountmanagers Bedrijven Marthijn Koorenhof en Jack Windt aanwezig naast een aantal ambtenaren.

Omgevingsvisie Deventer
De Omgevingsvisie Deventer geeft aan voor welke ruimtelijke opgaves wij staan en hoe we die willen vormgeven in de gemeente Deventer. Het stuk gaat niet alleen in op traditionele, ruimtelijke thema’s als wonen, verkeer en economie, maar ook op nieuwe thema’s zoals gezondheid, veiligheid, economie en duurzaamheid. Wat betekent dit concreet voor Diepenveen?

Over Egbert Jan van Bel
Egbert Jan van Bel is ondernemer en expert in het klantvriendelijk maken van organisaties. Hij staat bekend om zijn praktijkgerichte en doelmatige visie op innovatief klantgericht ondernemen. Hij deelt zijn kennis graag en gul als hoofdredacteur bij het klantenplatform CustomerTalk.nl en in zijn boeken, zoals de bestsellers ‘Kloteklanten’ en ‘Follow that Customer’ (VS). Zijn boek ‘Event Driven Marketing’ werd uitgeroepen tot Marketingboek van het Jaar.

Behalve ondernemer, schrijver en begenadigd spreker is Egbert Jan kerndocent bij Beeckestijn Business School, jurylid van de Internationale Webby Awards (de Oscar voor het internet) en juryvoorzitter van de Verkiezing Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland.

Ondernemers werkend of wonend in Diepenveen die staan ingeschreven bij de Kamer van koophandel zijn van harte uitgenodigd en kunnen zich voor deze avond opgeven via de link www.mkbdeventer.nl/agenda/ondernemersavond tot dinsdag 12 maart 2019.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven