Oecumenische viering in de Dorpskerk

  • Geplaatst op 27 november 2020
Schermafbeelding 2020-11-27 om 15.59.17

Zondag 29 november is in de Dorpskerk in Diepenveen een oecumenische viering. Voor het eerst sinds de corona-maatregelen weer een oecumenische viering. Thema van de viering: ‘Zie je al wat?’. Bij die vraag kijken we vooral naar de takken van de vijgenboom. Hoewel het nog winter moet worden, zijn daar al voortekenen van het voorjaar te zien. Een hoopvol teken, zeker in deze tijd.

Pastor Lonneke Gunnink en dominee Henk Spit gaan voor in deze dienst. Meestal komt er in zo’n viering ook een koor zingen, maar dat kan nu niet. Wel zal het Doré Dubbelkwartet in kleine samenstelling muzikale medewerking verlenen en zowel de koorzang als de gemeentezang voor zijn rekening nemen.

Voor de kinderen begint zondag ook het Adventsproject, waarbij iedere zondag een postbezorger een brief komt brengen voor de kinderen. In de eigen ruimte wordt dan het kinderverhaal verteld.

We mogen helaas niet meer dan 30 mensen toelaten in de Dorpskerk. U bent van harte welkom, maar wilt u – als u van plan bent de viering te bezoeken – u aanmelden bij Ineke Voortman, scribaat@dorpskerkdiepenveen.nl  (telef. 0570 593759) ? Dan wordt er een plaats voor u vrij gehouden.

Het is mogelijk om de dienst ‘live’ te volgen (of later terug te kijken) via:

www.kerkomproep.nl (en dan kiezen voor Dorpskerk Diepenveen)

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven