Nordic sports Diepenveen start met proeflessen rolskiën en cross-skaten

IMG_0901

DSC Nordic sports is verheugd dat eind september nieuwe proeflessen crosskate en rolskiën starten. De lessen vinden buiten plaats op een ruim terrein zodat trainers en deelnemers veilig kunnen sporten, conform de dan geldende Corona regels.

Langlaufen op wieltjes
Cross-skaten en rolskiën  lijkt op langlaufen, maar dan op wieltjes. In plaats van glijden in de sneeuw rol je over  verharde of onverharde wegen en fietspaden.  Bij beide technieken gebruik je het  hele lichaam en bouw je een goede conditie op. Doordat je stokken gebruikt, train je het hele lichaam zonder zware belasting voor de gewrichten. Het ‘glijden’ op de wielen is ook uitstekend voor je balansgevoel.

Ben je sportief en op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan is een proefles volgen bij DSC Nordic sports een laagdrempelige manier om te ervaren of het wat is voor jou.

Proeflessen
Op 27 september begint de Diepenveense club met een proefles cross skate en op 4 oktober volgt een proefles rolskiën in de klassiek stijl.  Je krijgt alle benodigde materialen uitgereikt en uitleg over het aantrekken van de skikes en rolskies. In 1,5 uur leer je de eerste technische beginselen van het cross skaten en rolskiën. De twee  proeflessen kosten samen slechts 10 euro.

Mocht je na afloop van de proeflessen enthousiast zijn, dan kun je daarna direct een basiscursus volgen Deze bestaat uit drie lessen cross skaten, gevolgd door drie lessen rolskiën in de maanden oktober en november. Na deze cursus kun je deelnemen aan de reguliere trainingen en toertochten.

Locaties
Proeflessen: terrein DSC, Schuurmansweg 20A, Diepenveen.
Basiscursus: terrein DSC en diverse locaties rondom Diepenveen.

Voor meer  informatie  en aanmelden kijk op:

https://www.nordicsports-diepenveen.nl/cursussen-en-proeflessen/

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven