Nieuwjaarsontmoeting startsein DorpspleinDiepenveen.nl en Kulturhus Diepenveen

  • Geplaatst op 9 januari 2018
Opening-website-Dorpsplein-Diepenveen

Op het dorpsplein werd afgelopen zaterdag 6 januari voor de 3e keer een nieuwjaarsontmoeting voor alle Diepenveners georganiseerd. Dit jaar was er niet alleen de nieuwjaarsduik, maar ook de lancering van DorpspleinDiepenveen.nl en de onthulling van het nieuwe logo van het Kulturhus door burgemeester Andries Heidema.

De drukbezochte nieuwjaarsontmoeting werd afgetrapt met een frisse nieuwjaarsduik. Slechts een handje vol bikkels durfde het aan, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Na de duik stroomde het dorpsplein al snel vol en werd er enthousiast meegedaan met ‘de quiz van Diepenveen’. De 15 vragen brachten de sfeer er goed in en de eerste 3 winnaars gingen met een leuke prijs naar huis.

Daarna werd door Andries Heidema, met een flinke druk op de knop, de nieuwe website DorpspleinDiepenveen.nl gelanceerd. Als laatste stond de onthulling van het nieuwe logo van het Kulturhus op het programma. Het nieuwe logo, een geslaagd ontwerp van Gea Zieverink, is het startsein voor nieuwe activiteiten en een bruisend programma voor jong en oud in het hart van Diepenveen. Meer weten? Ga naar kulturhusdiepenveen.nl

(Tekst door Agnes Folkersma – Video en fotografie door Harry Vos)


Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven