Nieuwe Stichting Braderie Diepenveen

  • Geplaatst op 12 november 2018
IMG_4566

Op de vrijwilligersavond van de Braderie Diepenveen heeft het bestuur van de OVD (Ondernemers Vereniging Diepenveen) de organisatie van de Oranjebraderie overgedragen aan de nieuw opgerichte stichting Braderie Diepenveen.

Mede vanwege toenemende wet- en regelgeving en omdat het steeds moeilijker werd om vrijwilligers te krijgen heeft de OVD ervoor gekozen om met een andere organisatiestructuur het voortbestaan van de braderie te waarborgen.

De afgelopen jaren werd de braderie al georganiseerd door een commissie die autonoom haar werk deed onder verantwoordelijkheid van de OVD. Hier gaat met de overdracht aan de Stichting Braderie Diepenveen verandering in komen. Stichting Braderie Diepenveen bestaat uit dezelfde mensen die de afgelopen jaren de Oranjebraderie georganiseerd hebben, hierdoor zal de overgang geruisloos en zonder veel veranderingen verlopen.

Stichting Braderie Diepenveen bedankt de OVD voor het meer dan 35 jaar succesvol organiseren van de Braderie en spreekt uit alles in het werk te zullen stellen om de Braderie Diepenveen te behouden.

De nieuwe stichting bestaat uit de volgende mensen: Pascal Berends, Peter van Leent, Jan Hogenberg, Hans Marks en Hennie Peters. De stichting zoekt nog een paar enthousiaste mensen die mee willen helpen bij de organisatie van de Braderie. Geïnteresseerden kunnen een e-mail sturen naar info@braderiediepenveen.nl of bellen met Hennie Peters mobiel: 06 51 232 587.

Bijgevoegde foto: overdracht met vlnr Peter van Leent, Hennie Peters, Pascal Berend en Hans Tiebot (OVD)

 

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven