Nieuwe kapper in Diepenveen: Natural Haircare

  • Geplaatst op 8 maart 2021
Nieuwe kapperszaak 001

Door versoepeling van enkele coronamaatregelen afgelopen week, mochten ook de kapsalons weer hun deuren openen. Voor Patricia Timmerman het moment om haar nieuwe kapperszaak Natural Haircare aan de Dorpsstraat 13 te openen.

‘Vorige week stonden we nog op de steigers te schilderen, hebben we met het hele team de schouders eronder gezet, zodat we op 3 maart onze nieuwe kapsalon hier in Diepenveen konden openen. Wat ik zeker wil benoemen, is dat Henri Brilleman de keuken en het toilet heeft gemaakt, Krins Elektra zorgde voor het mooie licht, Menno van Halteren heeft leidingen aangelegd en Willem Boegborn heeft de meubels gemaakt. En natuurlijk het hele team dat goed geholpen heeft.’

Boxbergerweg
Patricia, die al 31 jaar het kappersvak uitoefent, is begonnen in een kapperszaak aan de Boxbergerweg in Deventer, waarvan ze vanaf 2005 eigenaar is. Vier jaar geleden ging ze een samenwerkingsverband aan met Davines haarproducten. Dit bedrijf is in 1993 opgericht in Italië en heeft zich bekwaamd in het ontwikkelen van biologische, duurzame en kwalitatieve haarproducten. Vanaf die tijd draagt haar kapsalon de naam Natural Haircare.
Patricia heeft vijf enthousiaste kapsters in dienst en zegt dat twee van hen nog in opleiding zijn, met een groot talent voor dit vak. Zowel heren als dames kunnen hun kapsel aan hen toevertrouwen.

Eigen klantenkring
Op de vraag hoe zij de kapperszaak aan de Draaiomsweg ziet antwoordt ze: ‘Ik zie hen als mijn collega’s en we hebben beiden toch onze eigen klantenkring. Mijn klanten die naar de Boxbergerweg kwamen, komen nu gewoon naar de Dorpsstraat in Diepenveen. Ze komen niet alleen uit deze streek maar ook uit Hengelo, Groningen, Amsterdam en Bussum’, zegt Patricia die met enige trots vertelt dat ze een klant heeft die zelfs helemaal uit Noorwegen komt.

Saamhorigheid
Patricia onderstreept dat hulp van Diepenveense ondernemers een belangrijke basis is voor een goede samenwerking. ‘Wat ik in de stad minder heb ervaren maar hier in het dorp wel, is de saamhorigheid onder de mensen. Voor elkaar, met elkaar. We werken al samen met brasserie Zonnig, die voor een heerlijke appeltaart heeft gezorgd tijdens de opening. Zij zorgen voor de hapjes die we onze klanten kunnen aanbieden. Ook met andere Diepenveense ondernemers wil ik een samenwerkingsverband aangaan, dan denk ik bijvoorbeeld aan een lekker wijntje dat klaarstaat voor de liefhebbers.’
Nu iedereen weer naar de kapper wil, puilt de agenda uit en moeten afspraken derhalve goed worden ingepland. ‘Tot de eerste week van april zitten we helemaal vol, we zitten gelukkig alleen letterlijk met onze handen in de haren’, lacht Patricia.

Tekst en foto’s: Harry Mulder

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar boven
Diepenveen

GRATIS
BEKIJK