Nieuw Roeterdshof sluit haar deuren

  • Geplaatst op 14 maart 2018
NRH

Na 5 hele mooie jaren sluit NRH definitief haar deuren. Een belangrijke reden voor dit besluit is de ruimte en tijd die zo ontstaan om ‘zusje’ Brasserie Zonnig extra aandacht te geven. Dit is een positieve ontwikkeling aangezien Zonnig de ambitie heeft om van bekende dorpsbrasserie uit te groeien tot een Gastro Bar van naam in de regio groot Deventer.

Zonnig rolt nieuw Gastro Bar concept uit
Het nieuwe Gastro Bar concept omvat een makkelijke en gezellige ontmoetingsplek. Voor jong en oud, voor iedereen. Nog steeds zijn we elke dag geopend. Niet alleen voor een 3 gangenmenu, maar nu ook voor een makkelijke en snelle hap aan de bar. Bovendien nodigt de nieuwe centrale bar uit tot gezellig borrelen met mooie wijnen, verschillende bieren en smakelijke cocktails.

De stappen naar het Gastro Bar concept worden momenteel achter de schermen genomen. De eerste aanpassingen zullen in het 2e kwartaal van 2018 zichtbaar zijn. Halverwege dit jaar zal het nieuwe concept volledig gereed zijn.

Team NRH bedankt iedereen die de afgelopen jaren van een feestje en/of etentje heeft genoten in NRH!

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven