Nieuw in het dorp: Owell

  • Geplaatst op 16 augustus 2018
Owell 2 (Large)

Lian, Maud en Jacqueline Keijzer zijn gestart met het bedrijf Owell aan de Olsterweg 49 in Diepenveen. Hier kun je heerlijke beauty- en massagebehandelingen ervaren. Van pirts-, destress-, sport-, ontspannings- of een voet- en kuitmassage tot een ‘shaping for feet’ en het lakken van nagels.

Ook een gezichtsbehandeling met ons exclusieve Italiaanse merk is een ultieme beleving van schoonheid en wellbeing. Een behandeling zult u beleven als een cocooning. Een unieke ervaring van zorg en aandacht in het hectische leven van iedere dag. Dit zult u ervaren doordat uw zintuigen worden geprikkeld en de behandelingen resultaatgericht zijn.

Kleinschalig omdat je zoveel meer ervaart, vanwege de persoonlijke benadering en het echt kunnen ontspannen omdat er geen andere mensen zijn. Een paar uurtjes tijd voor jezelf met één van de bijzondere behandelingen, speciaal door ons samengesteld om tot bezinning te komen. Gewoon even stilstaan, afstand nemen van je dagelijkse routine en tot rust komen om vervolgens weer opgeladen naar huis te gaan.

Telefoon:0642665844
E-mail:info@owell.nl
Adres: Olsterweg 49, Diepenveen

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven