Nieuw fotoboek “Diepenveen Toen en Nu 2″

  • Geplaatst op 1 november 2018
ScreenHunter_117 Oct. 24 20.55

Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van de Historische Vereniging Dorp Diepenveen en Omgeving heeft de Foto-archiefgroep van de vereniging een tweede deel van “Diepenveen Toen en Nu” samengesteld. Dit omdat het dorp constant aan verandering onderhevig is.

Het nieuwe fotoboek is een vervolg op het fotoboek “Diepenveen Toen en Nu” uit 2008. Er is voor gekozen om “Diepenveen Toen en Nu 2” er qua vormgeving nagenoeg net zo uit te laten zien als haar voorganger. Uit het fotoarchief van de vereniging zijn 81 oude afbeeldingen geselecteerd waaronder deze keer ook foto’s van de tot 1960 tot de voormalige gemeente Diepenveen behorende gebieden Borgele en Platvoet. Het is opnieuw een prachtige publicatie geworden die bij velen, bij het zien van die mooie oude afbeeldingen, het hart sneller zal laten kloppen.

Het fotoboek wordt op 8 november tijdens de Historische Avond in het Kulturhus van Diepenveen gepresenteerd en is daarna in de pauze met korting te koop.

Vanaf 9 november is het boek verkrijgbaar bij diverse verkooppunten in het dorp en bij de boekhandels Praamstra en Bruna in Deventer en Korten in Olst.

Mocht u meer informatie wensen over dit boek dan kunt u contact opnemen met Arie Koldeweij van de Foto-archiefgroep: a.koldeweij@home.nl

 

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven