New Sion Choir Diepenveen

  • Geplaatst op 25 januari 2018
Abdij-Sion (Large)

Het New Sion Choir is een nieuw opgezet koor, dat vanaf 2018 regelmatig Evensongs zal verzorgen in de prachtige kloosterkerk van Nieuw Sion. Onder de inspirerende leiding van dirigent Jan van Dijk zingen we muziek uit verschillende stijlperioden in de Anglicaanse traditie.

Het koor repeteert iedere dinsdagavond van 20:00-22:00 uur in Klooster Nieuw Sion, Vulikerweg 6 te Diepenveen (www.nieuwsion.nl). De uitvoeringen van de Evensongs zijn op zondagavond, enkele keren per jaar. Het koor is nog niet op volle sterkte, dus dit is je kans! In iedere stemgroep (met name tenoren en bassen) is nog ruimte voor meer zangers/zangeressen. Het koor streeft naar kwaliteit en zoekt koorleden die van blad kunnen lezen of met behulp van audio opnames zelfstandig muziek kunnen instuderen. Natuurlijk is het mogelijk om zonder verplichtingen een paar keer op proef mee te zingen.

Voor aanmelding of meer informatie, neem contact op met Iris van Dongen via irisvandongen259@gmail.com of 06-54312335.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven