Netwerk Ouderen Actief Deventer: ook voor ouderen in Diepenveen

  • Geplaatst op 27 maart 2021
Schermafbeelding 2021-03-26 om 16.31.20

In 2018 is NOAD in het leven geroepen door trekkers van activiteiten voor ouderen in de gemeente Deventer. De initiatiefnemers, zowel vrijwilligers als professionals, zijn actief op verschillende gebieden zoals kunst & cultuur, sport&bewegen, welzijn, zorg en mobiliteit. Zo regelt de ene partner vervoer voor ouderen, een andere partij brengt muziektheater naar de woonzorgcentra, organiseert sportlessen of regelt vrijwilligers.

Voornaamste doelstelling van NOAD is om al deze verschillende partijen die zich allen inzetten voor ouderen samen te brengen, de verbinding te zoeken en elkaar en de achterban te informeren. Communicatie is hierbij uiteraard essentieel. Voor dit doel hebben we een flyer gemaakt die u in de bijlage aantreft, stappen we naar de pers en ontvangt u deze brief. Tevens zetten we sociale media in en houden we de optie van een gezamenlijke website open.

Daarnaast ontwikkelen we vanuit ons netwerk nieuwe initiatieven zoals in 2019 het Kom erbij festival, een week van kunst, cultuur, beweging, inspiratie en ontmoeting. Een lang gekoesterde wens is een netwerkmarkt te organiseren om de partners een gezicht te geven, onze activiteiten onder de aandacht te brengen met o.a. korte presentaties. En om te vieren dat we gezamenlijk verder bouwen aan een inclusieve en diverse samenleving.

Helaas heeft Corona roet in het eten gestrooid en hebben we onze activiteiten vorig jaar moeten opschorten. Ons plan is om begin oktober weer een Kom erbij festival te organiseren van meerdere dagen, met verschillende activiteiten op verschillende locaties.  Ook dan staat de ontmoeting weer centraal.

contactpersoon: Pieter Parmentier
e-mail: parment@planet.nl

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven