Muziekfestival Diepenveen op zondag 11 juni

  • Geplaatst op 22 mei 2023
Sempre Crescendo

In het kader van haar honderdjarig bestaan organiseert Muziekvereniging Sempre Crescendo op zondag 11 juni a.s. een feestelijk Muziekfestival. Dit muzikale evenement vindt plaats van 11.00 tot 17.30 uur, in en bij het Kulturhus Diepenveen.

Tijdens het Muziekfestival Diepenveen zullen diverse orkesten en koren uit Diepenveen, Deventer en omgeving optreden. Dit zal binnen in het Kulturhus Diepenveen plaatsvinden, maar ook buiten in de muziekkoepel, die speciaal voor deze gelegenheid geplaatst wordt. Het publiek kan afwisselend binnen en buiten naar optredens luisteren, waarbij de hele middag een gevarieerd muziekprogramma zal klinken.

De volgende koren en orkesten verzorgen een optreden: orkest, jeugdorkest en slagwerkgroep van de jubilerende Muziekvereniging Sempre Crescendo, Muziekvereniging Eendracht, Wijhese Harmonie, Wereldkoor Diepenveen, Muziekvereniging Orpheus Bathmen, shantykoor Heeren van de Heijs, Salonorkest Abraham Gezien, BouwkundeKoor Deventer en Bigband Twello.

Met dit muziekfestival biedt Sempre Crescendo aan de inwoners van Diepenveen en daarbuiten met veel plezier een dag vol muziek en zang aan. Dit evenement is voor iedereen en vrij toegankelijk.

Het Muziekfestival Diepenveen is de eerste van drie jubileumactiviteiten. Later dit jaar volgen nog een muziekmiddag voor de jeugd en een groots jubileumconcert m.m.v. de bekende musicalster Maaike Widdershoven.

Foto: Muziekvereniging Sempre Crescendo tijdens hun concert in 2022; fotograaf: Anne Venema

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven