Muziek op Zondag op 25 juni 2023 in het Kulturhus

  • Geplaatst op 16 mei 2023
Muziek op Zondag

25 juni brengt Muziek op Zondag een ode aan Chet Baker, de beroemde Amerikaanse trompettist. Chet Baker, bekend om zijn lyrische en melancholische trompetspel en intieme zangstem.

De wereldberoemde jazzmusicus Chet Baker wist als geen ander om mensen te raken. ‘Hij speelt zoals hij zingt en is onder meer bekend van de hit My Funny Valentine met zijn prachtige, vaak intieme muziek.
De muziek wordt verzorgd door ‘lokale waar’:  Arjan Stam (trompet/bugel) uit Deventer, Herman Wolters (piano), ook uit Deventer & Taeke Stol (contrabas) uit Diepenveen. Swingend en intiem.

Over de musici:
Arjan Stam, jazztrompettist uit Deventer, studeerde aan het Artez Conservatorium, speelde met tal van bands en musici. Bracht onlangs met zijn kwintet Mosquito het debuutalbum Blakeyish uit.
Herman Wolters, jazzpianist uit Deventer. Werkte met tal van bands en artiesten als Chris Beckers, Cor Bakker, Pulz. Een bevlogen docent met veel ervaring aan het conservatorium en diverse muziekscholen.
Taeke Stol, contrabassist uit Diepenveen. Die heeft u al vaker gezien en ook nu komt het goed.

Waar: Kulturhus Diepenveen
Wanneer: 25 juni 2023
Hoe laat: 11 uur inloop/ 11.30 muziek
Kosten: € 12,50 inclusief een kop koffie of thee.

Aanmelden kan door het onderstaande formulier in te vullen

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven