Muziek op Zondag op 23 april 2023, aanmelden kan tot 21 april 18:00 uur!

AKOYA

Op zondag 23 april is er weer Muziek op Zondag! Deze keer met het ‘Akoya gitaartrio’

Het ‘Akoya gitaartrio’ neemt jullie mee op reis door verschillende landen en verschillende tijden. Hierbij ligt de focus van het programma op vrouwen die zelf componeerden.
Zo komt de Duitse romantiek aan bod met namen als Fanny Mendelssohn en Clara Schumann, maar ook het Franse ‘Fin de Siècle’ met namen als Nadia Boulanger en Germaine Tailleferre wordt door ‘Akoya’ niet geschuwd.

De reis gaat zelfs tot over de Atlantische oceaan waar we in de 20e eeuw stuiten op het Amerikaanse modernisme. ‘Akoya’ heeft voor u een programma samengesteld dat ze geheel zelf gearrangeerd hebben.
Gedurende dit programma kunt u genieten van de meest prachtige muziek, die slechts zelden ten gehore wordt gebracht. Ook zal er toelichting gegeven worden op de gekozen componistes en hun muzikale carrières.

Bent u in voor een ochtend vol fantastisch cultureel erfgoed, afkomstig van vrouwen die eigenlijk veel meer bekendheid verdienen? Kom dan naar ‘De vrouwen van’. Het ‘Akoya gitaartrio’ heet u van harte welkom.

Waar: Kulturhus Diepenveen
Wanneer: 23 april 2023
Hoe laat: 11 uur inloop/ 11.30 muziek
Kosten: € 12,50 inclusief een kop koffie of thee.

Aanmelden kan door het onderstaande formulier in te vullen

nbsp;

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven