Aanmelden voor Muziek op Zondag op 22 mei in het Kulturhus kan nog tot uiterlijk 20 mei 18.00 uur!

  • Geplaatst op 22 april 2022
moz 22-5

Deze keer treden Caroline Rutten en Dirk Overbeek op. Meld je nu aan!

Zangeres Caroline Rutten brengt samen met accordeonist Dirk Overbeek een programma met Franse chansons van alle tijden. Er zullen zowel klassiekers van Brel, Aznavour en Piaff als hedendaags repertoire van bijvoorbeeld Zaz voorbijkomen. Van alle chansons heeft het duo eigen arrangementen gemaakt, om elk lied in deze intieme bezetting van accordeon en zang het mooiste tot zijn recht te laten komen.

Zangeres Caroline Rutten (1997) ontwikkelde op het Conservatorium in Arnhem haar liefde voor verschillende muziekstijlen. In maart 2019 won ze de eerste prijs op het 35e Concours de la Chanson Alliance Française, in Theater Diligentia in Den Haag. Samen met haar eigen band speelt ze zowel klassieke als eigentijdse chansons. Daarnaast treedt Caroline regelmatig door het hele land op met haar akoestische coverband ‘Amy Acoustic’.

Accordeonist Dirk Overbeek (1998) laat in alles wat hij doet veelzijdigheid zien van zichzelf en zijn instrument. Zo speelt hij onder andere Nederlandstalige poëtische pop, Franse chansons, Braziliaanse muziek en eigen composities in wisselende en niet alledaagse bezettingen. Dirk studeerde in juni 2021 af van het ArtEZ Jazz & pop conservatorium te Arnhem. In een hokje valt Dirk niet te plaatsen. Hoe graag hij dat misschien voor de duidelijkheid wel zou willen, juist buiten de lijntjes komt hij het beste tot zijn recht.

Informatie:
Inloop: vanaf 11.00 uur / start van het concert om 11.30 uur
einde van het concert is – inclusief een pauze – uiterlijk om 13.00 uur.
Plaats: KHD, Dorpsstraat 30,  7431 CL  Diepenveen
Kosten: € 10,- inclusief een kop koffie of thee

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

 

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven
Diepenveen

GRATIS
BEKIJK