Muziek op Zondag op 12 november 2023 in het Kulturhus, meld je nog snel aan!

  • Geplaatst op 8 november 2023
MOZ 12 nov

Op 12 november heeft Muziek op Zondag wederom weer een geweldige naam uit de regio: Herman Nijkamp, zanger en trompettist uit Epe zal deze ochtend samen met gitarist Joost Zoeteman uit Arnhem en Taeke Stol, contrabassist uit Diepenveen een concert verzorgen met stukken uit het American Songbook.

Aanmelden kan door het onderstaande formulier in te vullen.

 

Herman Nijkamp studeerde klassiek trompet en trombone. Daarnaast volgde hij de opleiding lichte muziek trompet bij Ack van Rooijen op het conservatorium in Arnhem en Hilversum. Hij speelt o.a. in het orkest van Freddy Golden, als zanger/trompettist in de millenium-big band en Herman doceert trompet aan de muziekscholen van Deventer en Zwolle. Zijn grote voorbeelden zijn: Al Jarreau, Marc Murphy en Sammy Davis jr. Herman speelt niet alleen trompet en Flugelhorn, maar is ook een begenadigd zanger, met een warm jazzy stemgeluid.
Herman komt uit de regio en heeft heel veel trompettisten les mogen geven op diverse muziekscholen.

Gitarist Joost Zoeteman staat bekend om zijn eigenzinnige gitaarspel, een crossover van jazz, gypsy jazz en hedendaagse invloeden van over de hele wereld. Met een frisse en open benadering van bestaande stijlen blaast hij de traditie nieuw leven in. Het Amerikaanse tijdschrift Just Jazz Guitar schreef over het spel van Joost: “this is Music with balls, artistry and attitude from a player who has chops for days”. Zijn muziek heeft Joost de afgelopen jaren geleid tot succesvolle optredens op het Hidrelliz Festival Istanbul, Djangofollies en meer , Khamoro Gypsy Festival en het North Sea Jazz Festival.

Taeke Stol is mede-organisator van Muziek op Zondag en speelt in big bands, Wattie Rosenberg en diverse andere bezettingen en is tevens een veel gevraagd sessiemuzikant.

 

 

 

Waar: Kulturhus Diepenveen
Wanneer: 12 november 2023
Hoe laat: 11 uur inloop/ 11.30 muziek
Kosten: € 12,50 inclusief een kop koffie of thee.

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven