Met een glimlach om de lippen het oude jaar uit

  • Geplaatst op 30 december 2020
3012_chocomel

Na alle afzeggingen en annuleringen was er vandaag een actie in Diepenveen die binnen de geldende Corona-maatregelen wel door kon gaan.

De vrijwilligers van het Hofdiner en de koffietafel hebben de handen ineen geslagen en hebben hun trouwe bezoekers vanochtend verrast met warme chocolademelk en een oliebol.

Voorzien van een lijst met daarop namen en adressen, een thermosfles met chocolademelk en een verpakte oliebol gingen de vrijwilligers bij ruim 80 mensen langs. 

Een kort momentje van contact, een hart onder de riem en de uitgesproken hoop dat de mensen elkaar snel weer kunnen ontmoeten aan de koffietafel of tijdens het Hofdiner.

Op deze manier wordt 2020 toch nog met een lach afgesloten.

Een telefoontje van de opbouwwerker (Gwen van Eijden) van het Sociaal Team met Ineke van Kesteren van de Vrijwillige Hulpdienst Diepenveen was voldoende om dit balletje aan het rollen te krijgen. De vrijwilligers van de Diepenveense Veldkeuken haakten meteen aan. Met een kleine financiële bijdrage van Raster Welzijn konden de plannen uiteindelijk uitgevoerd worden.

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar boven
Diepenveen

GRATIS
BEKIJK