Meer dan 40 deelnemers trappen de nieuwjaarsontmoeting in Diepenveen af met een frisse duik

  • Geplaatst op 5 januari 2019
Nieuwjaarsduik 2019 12

Voor alweer de 4e keer vond vanmiddag de nieuwjaarsontmoeting in Diepenveen plaats. Rond 16.00uur stroomde een gezellig aangekleed dorpsplein vol en werd er getoost op het nieuwe jaar. En ook dit jaar werd de nieuwsjaarsontmoeting afgetrapt met een frisse duik in de ijsbaan aan de Schapenzandweg.

Nieuwjaarsduik werd ‘fiets ‘m erin’
Dit jaar was het thema vernieuwd. De nieuwjaarsduik mocht ook op de fiets gedaan worden. Fiets ‘m erin dus. Maar de deelnemers kozen (op superman in een rolstoel na) voor de klassieke nieuwjaarsduik. Ruim 40 flink uitgedoste mannen, vrouwen en kinderen gingen het steenkoude water in.
Timo Broekman kwam dit jaar als eerste aan bij het bootje midden op de ijsbaan. Hij ging naar huis met een leuke cheque: een etentje voor 4 personen bij ’t Hof van Salland.

 

Dorpsquiz
Na de ludieke aftrap stroomde het dorpsplein al snel vol en kon iedereen genieten van glühwein, warme chocolademelk en kniepertjes met slagroom. Net als vorig jaar was er weer de dorpsquiz over Diepenveen in 2018. De organisatoren van zowel de nieuwjaarsduik als de nieuwjaarsontmoeting kijken terug op een geslaagd event: “Dat doen we volgend jaar zeker weer!”

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar top