‘Meeloopdagen’ op het Stormink voor groep 8 van de Zonnewijzer

  • Geplaatst op 5 juni 2018
IMG-20180524-WA0005

Voor de leerlingen uit groep 8 van de Slingerbos en de Zonnewijzer is het einde van de basisschooltijd in zicht. De Cito’s zijn achter de rug. De laatste weken staan vooral in het teken van het schoolkamp en de eindmusical. Maar op de Zonnewijzer is groep 8 toch ook al bezig met volgend jaar: alle leerlingen lopen alvast een aantal dagen mee op de middelbare school!

Naar de middelbare school gaan, is een leuke, maar grote stap. Natuurlijk vragen de leerlingen van groep 8 zich af hoe het nou echt in z’n werk gaat op de middelbare school. In de gesprekken met de leerlingen ging het daar ook vaak over. Daarom heeft meester Peter van de Zonnewijzer een aantal ‘meeloopdagen’ voor zijn leerlingen georganiseerd.

Alle leerlingen lopen 3 donderdagen mee op het Stormink in Deventer als kennismaking en voorbereiding op het Voortgezet Onderwijs. Ze krijgen lessen van docenten daar, krijgen voorlichting en worden zelfs gekoppeld aan een brugklasser. Ze hebben er al twee donderdagen op zitten en zijn superenthousiast!

Tekst: Agnes Folkersma

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven