Mediteren in Het Tuinhuis – een werkhuis voor bezinning en bewustzijn

  • Geplaatst op 2 april 2019
1__#$!@%!#__onbekend smal

Het Tuinhuis ligt in de mooie tuin van het huis aan de Olsterweg 13 in Diepenveen. Voor Lidwina Duindam is het een droom in Het Tuinhuis meditatiegroepen te mogen begeleiden. De sfeer en de stilte zullen heel ondersteunend zijn.

Zij zegt over mediteren: ‘Als je jezelf en de wijsheid in jezelf wilt leren kennen, helpt niets daarbij zo goed als mediteren. Mediteren is in volle aandacht wakker zijn bij wat er in jou gebeurt. Jezelf ontmoeten in de stilte. Als je in een groep mediteert, ontstaat er een sfeer waarin je makkelijker in stilte en het hier en nu kunt blijven.’

Wekelijkse meditatie
Het mediteren staat tijdens de wekelijkse bijeenkomsten uiteraard voorop. Soms wordt de meditatie begeleid, soms is er alleen stilte. Ook zal Lidwina aandacht besteden aan je zithouding of ademhaling of leest ze een tekst voor waardoor je meditatie zich verdiept. Verder zal er ruimte zijn om je ervaringen te delen en vragen te stellen. De groep bestaat uit maximaal 7 mensen en zowel mensen mét als zonder meditatie-ervaring zijn welkom. Er zijn meditatiekussentjes en -bankjes aanwezig. Je kunt ook op een stoel of krukje zitten.

Meditatiegroepen
Waar: Het Tuinhuis, Olsterweg 13, 7431 EH Diepenveen
Wanneer: Maandagavond 19.30 – 21.00 uur en dinsdagmorgen 9.30 – 11.00 uur
Kosten: 25 euro per maand. Eerste twee keer gratis, ter kennismaking
Ben je geïnteresseerd, bel of mail dan met/aan Lidwina Duindam 06-21281190, lidwina.duindam@gmail.com

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven