Leuk initiatief van onze Diepenveense jeugd: tekeningen voor Sparrenheuvel

  • Geplaatst op 20 maart 2020
Schermafbeelding 2020-03-20 om 12.41.08

Danie is 5 jaar en zit op de OBS Slingerbos is groep 2c. Ze wordt op haar eigen niveau geconfronteerd met het coronavirus. Toen ze hoorde dat de verzorgingshuizen dicht gingen voor bezoek, vond ze dit erg sneu voor de ‘oude mensen van Sparrenheuvel’.

Danie: “Ik zei dat ik een tekening wilde maken voor de oude mevrouw in de rolstoel die ik heb gezien met school. Mama zei dat alle oude mensen een tekening met een boodschap erbij wel leuk zouden vinden. En toen hebben we de kindjes van mijn klas gevraagd om mee te doen.”

Het mooiste zou zijn dat alle ouderen een paar keer per week of misschien wel elke dag een mooie tekening kunnen ontvangen. Dus we hebben héél veel tekeningen nodig! Sparrenheuvel zorgt ervoor dat ze gedoseerd aan alle ouderen worden uitgedeeld.

Volgende week vrijdag 27 maart willen Danie en haar moeder de tekeningen komen ophalen en ze overhandigen aan Sparrenheuvel.

Versturen mag ook naar:
Danie Groenwold
Vestdijkgaarde 1
7414 VN Deventer

Of breng je tekening naar:
Vossebeltweg 31
7431 AS Diepenveen

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven