Kunsttentoonstelling van de Zonnewijzer

Afbeelding kunsttentoonstelling

Tekst: Eva, Jeugdredactie.

Afgelopen week, op vrijdag de zestiende, was er een kunsttentoonstelling op basisschool de Zonnewijzer Noord. Wat dat inhoudt is dat alle groepen van basisschool de Zonnewijzer kunstwerken hebben gemaakt van het kunstenkabinet. Het kunstenkabinet zijn verschillende kunstwerken in stijl van een beroemde kunstenaar. Zoals groep 4 had Karel Appel en groep 7 had Matisse.

Maar het is niet altijd een beroemde kunstenaar. je hebt bijvoorbeeld ook wat andere opdrachten. (ik kan niet helemaal uitleggen wat voor opdrachten). Zo maken de kinderen telkens weer andere kunstwerken.

Vrijdag zijn alle tekeningen van elke groep in hun eigen lokaal komen te hangen. Alleen zitten de groepen 7 en 8 natuurlijk op Zonnewijzer Zuid. Nou die kunstwerken zijn in de koffiekamer en in het verrijkingslokaal komen te hangen.

Het was heel druk bij de kunsttentoonstelling. Ik hoop dat jullie de kunsttentoonstelling hebben gezien en als je het niet hebt gezien dan zijn hier nog wat plaatje.

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven