Koop Deventer waar!

  • Geplaatst op 22 mei 2020
lokaal

Detailhandel en horeca spelen een belangrijk rol in de ontwikkeling van de lokale economie en zijn erg bepalend voor de aantrekkelijkheid van onze binnenstad, de wijk- en buurtcentra en de dorpskernen in onze gemeente.

De lokale ondernemers werken elke dag keihard om het verschil te maken en zijn de basis voor onze stad, dorpen, wijken en buurten. Juist nu kunnen we als inwoners van de gemeente Deventer laten zien hoe zeer we hun aanwezigheid waarderen. Vrij eenvoudig door nog meer dan voorheen juist te kopen bij deze lokale ondernemers. We stimuleren daarmee de leefbaarheid en de dynamiek in de eigen buurt.

#koopdeventerwaar
CDA Deventer neemt vanaf vrijdag 22 mei het initiatief om de komende 10 dagen extra aandacht te besteden aan #koopdeventerwaar en deze voorbeelden ook te delen via social media. Naast dat we oproepen om zoveel mogelijk lokaal te kopen, willen we ook zoveel mogelijk foto’s en filmpjes verzamelen van inwoners die lokaal kopen met hun aankopen en/of de ondernemers waar ze wat gekocht hebben.

Elke dag tijdens de campagneperiode zullen we ook bekende Deventenaren uitdagen om hun lokale aankopen via #koopdeventerwaar te delen.

Laten we als Deventenaren steeds meer een blijvend andere keuze maken en massaal deze lokale helden supporten. Dat kan vrij eenvoudig door bewust te kiezen bij hen te kopen, waarbij dat bij steeds meer ondernemers ook online kan. De afgelopen weken hebben laten zien dat onze ondernemers ondernemend genoeg zijn en ook in deze tijden er het beste van proberen te  maken (zie: www.bezorgenindeventer.nl). Ze verdienen in deze tijden dan ook onze volle steun. Juist nu is het belangrijk om te kiezen voor lokaal; de grote internetgiganten als Amazon of Alibaba gaan straks echt geen bijdrage leveren aan het versterken van de Deventer binnenstad en lokale economie. Dus support onze lokale ondernemers, waarbij deze oproep uiteraard verder gaat dan de binnenstad, want ook in Diepenveen, Bathmen, Schalkhaar en Lettele en in de vele buurt- en wijkwinkelcentra als op onze boerenbedrijven zijn volop lokale ondernemers heel actief.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven