Koningsdag braderie Diepenveen

  • Geplaatst op 25 april 2023
Koningsdag

27 april belooft in Diepenveen weer een mooie dag te worden! Wij van Stichting Braderie Diepenveen organiseren dan de jaarlijkse Koningsdag braderie, de grootste en uiteraard de gezelligste van de regio!

De braderie bestaat uit meer dan 300 marktkramen verspreid door centraal Diepenveen met voor ieder wat wils. Maar daar blijft het niet bij! Met ons organiseert ook het Oranje comité diverse activiteiten, voor jong en oud, op het braderie terrein. Zo wordt er om 9:00 gestart met een Aubade en het hijsen van de vlag en aansluitend een goochelshow in het Hof van Salland. Onze jongste verkopers, de kinderen uit Diepenveen, vind je op de parkeerplaats van de Albert Heijn op de kleedjesmarkt.

Verspreid over het evenemententerrein zijn diverse horecapunten waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Het Hof van Salland, Zonnig en Diepenveens nieuwste kroeg ‘De Vrienden Van’ maken er ook dit jaar weer een feestje van.

Het ‘Oranje plein’ bij het Hof van Salland / Kulturhus is het ontmoetingspunt van de braderie, daar zal een muziekkoepel staan met diverse optredens.

Kortom, Koningsdag vier je in Diepenveen!
St. Braderie Diepenveen

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven