Kinderopvang Kindcentrum de Zonnewijzer

  • Geplaatst op 16 maart 2021
Kinderopvang Zonnewijzer

Op 1 april is het feest op de Zonnewijzer! Op die datum wordt de school een Kindcentrum. Sinds drie jaar werkt de school op twee kleinschalige locaties (Noord en Zuid) en heeft het een eigen BSO. Er zijn 75 leerlingen van de school die gebruikmaken van de BSO, dit was direct een groot succes. Een mooie reden om verder uit te bouwen naar een peuterspeelgroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Eerste inschrijvingen binnen
Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de voorbereidingen hiervan. Vorige week was het dan zover; een uitgebreid onderzoek door de GGD IJsselland. Men was dik tevreden en het resultaat was geweldig; op 1 april mogen we starten. Op dit moment wordt er heel hard gewerkt aan de inrichting van de groep (speelzaal Noord) en de eerste inschrijvingen zijn binnen. Er is plek voor 15 peuters per ochtend dus we adviseren snel aan te melden want vol = vol, er is geen ruimte voor een tweede groep. We houden het dus bij een kleinschalige peuterspeelzaal.

Openingstijden
We zijn open op alle ochtenden (m.u.v. donderdag) van 8.30 tot 12.00 uur. Via de website www.zonne-wijzer.nl is het mogelijk aan te melden voor deze peuterspeelgroep. Voor meer informatie kunt u terecht bij Nanneke Pol (directeur Kindcentrum) of Lotte van Aken (coördinator kinderopvang).

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven