Kerstmarkt Sparrenheuvel

  • Geplaatst op 15 december 2018
010

Afgelopen woensdag vond in Woon- en Zorgcentrum Sparrenheuvel weer de jaarlijkse Kerstmarkt plaats. Deze activiteit wordt niet alleen voor de bewonersgeorganiseerd maar voor iedereen die belangstelling heeft en wil genieten van een gezellige sfeer. In de prachtig versierde Rozenhof, De Harmonie en op het Hortensiaplein stonden verschillende stands met kerstversieringen, wenskaarten en bloemen.

Ook zelfgebreide kleding werd te koop aangeboden en natuurlijk werd aan de inwendige mens gedacht. Naast de koffie of thee kon men zich ook te goed doen aan heerlijke oliebollen, kniepertjes, erwtensoep en glühwein. Of heerlijke warme chocolademelk met slagroom en een krentenwegge erbij. De aanwezigen werden ook vermaakt door de Kerstman die hoogstpersoonlijk naar Diepenveen was gekomen en voor iedereen een vriendelijk woordje over had. De muziek werd ook dit jaar weer verzorgd door Peter en Marietje Bresser die op hun accordeons mooie liederen ten gehore brachten.

Patricia Holla, activiteitenbegeleidster beklemtoont dat de hulp van vele vrijwilligers onmisbaar is om zo’n activiteit te laten slagen: “We kunnen terugkijken op een goede en leuke Kerstmarkt. Ook is het goed om deze dagen weer eens extra te merken hoe fijn het is om het hele jaar door te kunnen rekenen op een enthousiaste groep vrijwilligers die het door hun inzet mogelijk maken om steeds weer activiteiten te kunnen organiseren voor de bewoners”.

Daarom hierbij nog eens extra dank aan al die vrijwilligers die, op welke manier dan ook, het hele jaar door hun vrije tijd beschikbaar stellen om hier in Sparrenheuvel actief te zijn om zo een belangrijke bijdrage te leveren aan het welzijn van de bewoners”.

Verslag en foto’s: Harry Mulder

 

OPBRENGST EN WINNAARS KERSTMARKT

De opbrengst van de Kerstmarkt is nog niet bekend op het moment dat dit bericht geplaatst wordt. Wel is al bekend wie de boodschappenmand en de krentenwegge hebben gewonnen:

  • De boodschappenmand is dit jaar gewonnen door Ria Tepperik (verzorgende in Sparrenheuvel). Met een schatting van € 30,00 zat zij €0,15 af van het werkelijke bedrag: € 30,15.
  • De krentenwegge (1.679 gr. ) is gewonnen door Mw. Niezing (bewoonster van Sparrenheuvel), én door Toos Braakhekke (vrijwilligster van Sparrenheuvel en tevens Diepenveense). Zij wisten het gewicht, 1679 gr., op 29 gram na te raden Zij schreven: 1650 gram en 1.65 kg. daarmee zaten ze dus op gelijke afstand van het echte gewicht). Dat werden dus twee halve krentenwegges dit jaar!

Namens Sparrenheuvel, Mw. Niezing, Toos en Ria, van harte gefeliciteerd!

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven