Kampioenswedstrijd Diepenveen O15-1

  • Geplaatst op 19 december 2019
image

In navolging van het team O19-1 van DSC kan Diepenveen O15-1 zich kronen tot kampioen. Diepenveen O15-1 staat op dit moment nummer 2 in de 1ste klasse, 2 punten achter Wijhe O15-1. Met twee punten achter en een wedstrijd minder dan Wijhe kan bij winst zaterdag het kampioenschap in de wacht worden gesleept. Wijhe speelt dit seizoen geen wedstrijd meer en kan Diepenveen dus niet meer inhalen na zaterdag.

Er moet eerst gewonnen worden, in en tegen Colmschate. Dat zal niet al te makkelijk worden. De O15-1 van Colmschate staat op een keurige 6de plek en wist dit seizoen al 38 doelpunten te maken. Dat zijn er 8 meer dan Diepenveen. Trainer Dave Willemsen maakt zich geen zorgen en is duidelijk: “Wij zijn er klaar voor! Bij de jongens leeft het heel erg, ze hebben het er al weken over. We gaan er zoals elke week alles voor geven!” De gladiatoren van het elftal van trainer Dave Willemsen en zijn assistent Milan Rouwenhorst hebben dus alle steun nodig om in het hol van de leeuw de najaarscompetitie titel in de wacht te slepen.

Kom jij de jongens van het team O15-1 ook aanmoedigen? Om 12:30 uur wordt er afgetrapt op het sportpark van Colmschate ‘33. Er moet gewonnen worden, alleen dan kan Diepenveen de titel vieren.

Tekst: Mathijs Bolink

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven