Kampioenkoorts loopt hoog op bij VV Diepenveen

  • Geplaatst op 18 mei 2019
Selectie-1-vv-Diepenveen-20182019-Large-1024x683

Aanstaande zondag 19 mei kan het 1e elftal van VV Diepenveen kampioen worden in de uitwedstrijd tegen Lettele (aanvang wedstrijd 14:00 uur). Maar om het kampioenschap op hun naam te schrijven, is het elftal afhankelijk van het resultaat dat concurrent GFC boekt in haar wedstrijd op zondag. Wordt er zondag een punt meer gehaald dan GFC, dan is Diepenveen kampioen!

Via Twitter (@vvDiepenveen) kunt u tussentijds het scoreverloop volgen. Vanzelfsprekend is het nog leuker en motiverender voor de spelers als u de wedstrijd in Lettele zelf komt bekijken en VV Diepenveen komt steunen!

Kampioensfeest in de Zunnebargh
Is het kampioenschap zondag definitief binnen, dan bent u van harte welkom om in ons clubhuis op het sportcomplex De Zunnebargh het feest mee te vieren. Rond 18:00 uur kunt u daar de spelers, trainers en elftalbegeleiding feliciteren.

Ook jeugdelftal JO19-1 aast op kampioenschap
Ook ons jeugdelftal JO19-1 (A1-junioren) kan zaterdag 18 mei in haar thuiswedstrijd tegen Nunspeet O19-1 kampioen worden! Aanvang 15:00 uur. Het team heeft een voorsprong van 5 punten met nog 2 wedstrijden te gaan. Een overwinning volstaat dus voor deze talentvolle groep. Kom kijken!

 

Met sportieve groet,
Bestuur vv Diepenveen

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven