Junioren DSC 2e bij springgroepwedstrijden in Oldemarkt

  • Geplaatst op 23 oktober 2018
Springgroep junioren Oldemarkt 2de prijs minitramp-pegasus 20-10-2018

Op zaterdag 20 oktober jl reed de junioren springgroep van DSC Afd. Gymnastiek uit Diepenveen in alle vroegte naar Oldemarkt, boven in de kop van Overijssel.  Daar werden de groepsspringwedstrijden van de KNGU voor junioren gehouden. De DSC’ers sprongen op drie verschillende onderdelen in de C-lijn.

Minitrampoline-tafel, waar sprongen als een arabier, salto en salto met halve draai uitgevoerd werden en op de minitrampoline werden spreidsalto’s, barani’s  en salto’s met een hele draai gesprongen. Tenslotte werd het vele oefenen elke vrijdagavond in Diepenveen  op het onderdeel minitrampoline-pegasus goed beloond. Van de deelnemende 16 springgroepen gingen de jongens en meiden van DSC tevreden naar huis met een welverdiende tweede prijs. De trainers Manuela van Leeuwen en Jan Hiemstra konden tevreden zijn. Het vroege opstaan was  niet voor niets geweest!

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven