Jubileumboek Historische Vereniging Dorp Diepenveen en Omgeving

  • Geplaatst op 24 september 2023
376784285_683145730525465_565771141571158347_n

De Historische Vereniging Dorp Diepenveen en Omgeving bestaat dit jaar 25 jaar. Een goede reden dus voor een jubileumboek. Op 2 oktober om 14:00 uur wordt het jubileumboek gepresenteerd bij de winkel van Albert Heijn in Diepenveen.

Het boek met als titel ‘Diepenveen, groen dorp tussen bos, stad en IJssel’ is meer dan een willekeurige greep uit de vele oude foto’s over de historie van Diepenveen. Het gaat niet alleen over oude gebouwen maar vertelt ook over de inwoners van Diepenveen en laat vooral zien hoe mooi ons dorp was en is. Die combinatie en ook omdat het een plaatjesboek is, maakt het een bijzondere publicatie in de Historische reeks Diepenveen. Het boek kon in deze vorm worden gerealiseerd dankzij de financiële medewerking van Albert Heijn Middeldorp Diepenveen.

Plaatjes verzamelen:
Vanaf 2 oktober 08:00 uur begint een speciale actie bij Albert Heijn Diepenveen. Het jubileumboek is dan gratis af te halen bij de kassa of bij de kraam van de historische vereniging. Bij elke € 10,00 aan boodschappen krijg je een zakje met plaatsjes. Gedurende de looptijd van deze actie kunnen zo alle 216 plaatjes worden verzameld. En mis je nog enkele plaatjes of heb je dubbele, geen zorgen, na de actie komt nog een ruilbeurs zodat je toch in het bezit van alle plaatjes kunt komen.

Presentatie jubileumboek:
Op 2 oktober om 14:00 uur vindt de presentatie van het jubileumboek plaats bij Albert Heijn Diepenveen.

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven