Jan en Wilma Schuck gehuldigd voor vijftig jaar lidmaatschap Muziekvereniging Sempre Crescendo

  • Geplaatst op 26 november 2019
Jan en Wilma Schuck xx

Tijdens het concert van de Diepenveense muziekvereniging Sempre Crescendo op zaterdag 16 november j.l. zijn Wilma en haar broer Jan Schuck gehuldigd voor hun vijftigjarig lidmaatschap.

Voor deze bijzondere mijlpaal werden zij welverdiend in het zonnetje gezet door voorzitter Karin van Berkel en ontvingen zij de bijbehorende speld en oorkonde van de Koninklijke Nederlandse Muziekorganisatie (KNMO) en uiteraard ook een mooie blos bloemen.

Van blokfluit naar fagot
Wilma Schuck is vijftig jaar geleden begonnen op de blokfluit en heeft daarna respectievelijk op hoorn en bariton gespeeld. Nu speelt zij al vele jaren op de fagot. De fagot is misschien niet het meest bekende instrument uit het orkest. Het behoort tot de houtinstrumenten en heeft een mooie karakteristieke klank. Gedurende al die vijftig jaren is Wilma in het orkest blijven spelen.

Eerst trompet, nu besbas
Haar broer Jan is ook vijftig jaar lid, maar kon door een verhuizing naar Rotterdam de repetities in Diepenveen niet meer bijwonen. Ook in Rotterdam is hij muziek blijven maken en heeft hij trompet gespeeld in een Rotterdams harmonieorkest. Het oosten van het land bleef trekken en vorig jaar is Jan weer deze kant op verhuisd. Hij speelt nu weer volop mee bij zijn Sempre Crescendo. Niet meer op trompet, maar op besbas; een welkome aanvulling in het orkest.

Veel inzet en betrokkenheid
Wilma en Jan Schuck staan bij Sempre Crescendo bekend als toegewijde en trouwe leden. Voor hun inzet en betrokkenheid in de afgelopen halve eeuw werden zij heel hartelijk bedankt en werd de hoop uitgesproken, dat zij nog lang en met plezier muziek blijven maken bij het Diepenveense orkest!

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar top