Jaarlijkse kick-off VV Diepenveen; het seizoen is geopend!

  • Geplaatst op 20 september 2019
Kickoff 2

Tekst: Mathijs Bolink
Foto’s: VV Diepenveen

Zaterdag 22 september vindt op de Zunnebargh in Diepenveen ‘The Kick-off’ plaats. Dit is de opening van het nieuwe voetbalseizoen 2019/2020. De dag wordt afgetrapt om 9:45 met een sponsorloop om geld in te zamelen voor ‘de Bukomansimbi Eagles’ in Oeganda., met dit geld kunnen voorzieningen en materialen worden ingezet om het sporten in Oeganda te stimuleren. Zodat de kinderen daar nog meer plezier kunnen beleven aan sport en de kans krijgen om andere talenten te ontwikkelen.

Deze sponsorloop komt voort uit de samenwerking die Bukomanisimbi Eagles heeft met VV Diepenveen, Go Ahead Eagles en het ‘Zone. College’ in Twello. Het deelnemersveld bestaat uit de jeugdspeler van de mini’s tot aan de O13 teams.

De eerste clash
Wie wil er nou niet zijn of haar papa een panna geven? Of de bal in de kruising knallen terwijl je bloedeigen moeder op goal staat, tijdens de Kick-off is dit allemaal mogelijk. Na de sponsorloop staat namelijk het ‘ouder-kind toernooi op het programma! Dit zorgt jaarlijks weer voor veel spektakel maar bovenal voor veel plezier. De jonge voetballertjes nemen het op tegen hun vaders en moeders… om 11:00 wordt er afgetrapt voor de eerste grote clash van de dag. Voor de kinderen die meedoen is er naderhand nog een lunch voor de kinderen in de kantine. Daarnaast is er ook nog een kans voor de kinderen om met de spelers van het eerste mee het veld op te lopen. Dit kan tijdens het toernooi aan worden gegeven bij de organisatie

De competitie opener
Nadat de ouders en kinderen uit gevoetbald zijn mag het eerste van VV Diepenveen zich op gaan maken voor hun debuut in de 3de klasse. Diepenveen 1 speelde een goeie bekerpoule maar kwam door een verlies tegen Heeten niet verder dan de poulefase. Alle reden dus om zich te herpakken. Want tijdens de competitieopener staat het deventerse Helios op het programma. Een elftal wat al tijden in de 3de klasse speelt. Een waardige en bovenal bekende tegenstander om het seizoen mee af te trappen. De wedstrijd begint om 14:00 en zal zijn eindtijd kennen rond 16:00, naderhand zal er een DJ zijn die de afterparty gaat verzorgen. Zo zorgt VV Diepenveen ervoor dat de opening van het seizoen met een knaller wordt afgesloten

Laten wij er een gezellige opening van maken en zorgen voor een goed gevulde Zunnebargh! Zo juichen we de hardlopers tijdens de sponsorloop, de ouders en de kinderen tijdens het ouder kind toernooi en de mannen van ‘het 1ste ‘naar een welgemaakte Kick-off toe.

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven