Instuifmaand bij VV Diepenveen

  • Geplaatst op 31 januari 2021
429f8fee-3c50-488c-9b35-bef2539df31e

Nu de Coronacrisis al maanden zorgt voor een competitieloos seizoen heeft VV Diepenveen er voor gekozen om zoveel mogelijk activiteiten te organiseren.

Februari: Instuifmaand
Onze jeugdafdeling blijft wekelijks bezig met twee trainingen in de week en ook op de zaterdagen wordt door de teams gevoetbald.
In de maand januari werd de Presser Cup georganiseerd en de maand februari staat weer in een ander teken. Namelijk de instuifmaand. Tijdens de instuifmaand is het mogelijk voor jeugdspelers (mini’s tot en met 1e jaars O19 junioren) om kennis te maken met onze vereniging. Geheel gratis kunnen alle spelers zich aanmelden om vervolgens een uitnodiging te krijgen om mee te trainen.

De eerste aanmeldingen zijn al binnen. En een aantal jeugdspelers heeft al meegetraind. Heb jij interesse in VV Diepenveen, wil je graag bij ons komen voetballen of wil je kijken of voetballen wat voor je is? Dan ben je bij VV Diepenveen aan het goede adres. Meedoen met de instuifmaand kan heel makkelijk.

Stuur een mail met je naam en leeftijd naar hjovvdiepenveen@gmail.com. Je krijgt van ons dan zo snel mogelijk reactie.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven